Stipendije

Udruga Skladište znanja od samih svojih početaka zamišljena je kao platforma za prikupljanje te daljnje dijeljenje šarolikog znanja, kao i poticanje razvoja raznoraznih korisnih vještina i kompetencija kod mladih i tek nadolazećih snaga kako putem formalnog, tako i neformalnog obrazovanja.

Misija

U skladu s našom misijom te u iskrenoj želji za promicanjem izvrsnosti uvijek i svugdje odlučili smo pokrenuti vlastitu platformu za dodjelu stipendija te na taj način dodatno doprinijeti profesionalnom i akademskom razvoju mladih, kao i njihovom što uspješnijem pozicioniranju na sve užurbanijem globalnom tržištu rada.

Sveučilišta

Premda smo trenutno u kontaktu s tek nekolicinom sveučilišta, valja napomenuti kako je naša vizija navedeni program implementirati i drugdje! Imajući to u vidu, ukoliko na popisu ne pronalazite vlastito sveučilište, molimo Vas da ga vlastoručno upišete u prijavnici!.

Želim stipendirati studente!

Donacijom ulažete u budućnost studenata i pomažete im da ostvare svoje ciljeve. Razumijemo da želite biti sigurni da će Vaša donacija završiti u pravim rukama i zato naporno radimo na pronalaženju savršenog partnera za Vas! Udruga potencijalnim donatorima olakšava stipendiranje studenata vodeći se etabliranim praksama čime ne samo da značajno pojednostavljuje proces povezivanja donatora i studenata, već također omogućuje redovitu evaluaciju akademskog napretka uz personalizirani pristup. Ovisno o Vašim preferencijama pružat ćemo upravo onakav vid suradnje i podrške koji Vama najviše odgovara. Vaša velikodušnost pružit će priliku studentu da raste i uči te, uz Vašu pomoć, dosegne svoj potencijal!

Kontakt